На очах сотень: Тейлор Свіфт пристрасно зацілувала свого хлопця-футболіста на Super Bowl 2024 (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Тейлор Свіфт поцілувала Тревіса Келсі на Super Bowl 2024
Тейлор Свіфт поцілувала Тревіса Келсі на Super Bowl 2024. Фото Getty Images

Закохана парочка прикувала до себе увагу всіх присутніх на стадіоні

В оточенні сотень футбольних фанатів, камер та конфетті американська співачка Тейлор Свіфт, яка цього року взяла чергове Grammy, поцілувалася на полі зі своїм бойфрендом, 34-річною зіркою американського футболу Тревісом Келсі. Його команда Kansas City Chiefs здобула другу перемогу у Super Bowl.

Під час гри, яка проходила у Лас-Вегасі, Невада, цієї неділі, 34-річна виконавиця активно вболівала за свого коханого. Компанію Тейлор склали її подруги — актриса Блейк Лайвлі та популярна співачка Ice Spice.

Після футбольного матчу Свіфт вийшла на поле і підбігла до захеканого Тревіса. Дівчина кілька разів обійняла чоловіка і під численні фотокамери пристрасно поцілувала Келсі.

Тейлор Свіфт цілує Тревіса Келсі
Тейлор Свіфт цілує Тревіса Келсі. Фото: Getty Images

Виконавиця, яка зараз перебуває у розпалі свого турне Eras вартістю мільярд доларів, була постійним гостем на іграх Келсі з моменту її першого виступу на NFL у вересні минулого року.

тейлор свіфт тревіс келсі
Співачка була щаслива за коханого. Фото: Getty Images
тейлор свіфт Блейк Лайвлі Ice Spice
Тейлор підтримували подруги Блейк Лайвлі та Ice Spice. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Свіфт та Келсі засвітилися разом на публіці у 2023 році. До цього, за інформацією ЗМІ, співачка мала роман із музикантом Метті Гілі. Ще раніше знаменитість була заручена з актором Джо Елвіном, але через 6 років стосунки пара розсталася.