Як завжди неймовірно мила: красуня Емілі Блант сяяла у трендовому костюмі на трансляції шоу (фото)

Читати російською
Автор

Зірка вразила стильним луком

Відома американська акторка, що зіграла у популярному фільмі "Оппенгеймер", часто вражає стильними й ефектними образами на світських заходах. Цього разу 40-річна зірка обрала трендовий костюм модного кольору.

Вчора, 12 лютого, відбулася трансляція шоу Джесса Кейгла на SiriusXM номінантів на премію "Оскар" у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. На ній була присутня Емілі Блант.

Для цієї події Блант обрала трендовий костюм яскравого блакитного кольору. Він складався з модних в цьому сезоні штанів палаццо і сорочки вільного крою. Цікаві рукави і стрічка на шиї зробили цей костюм ефектнішим. Доповнила свій образ акторка срібними босоніжками на підборах. Перенасичувати лук аксесуарами зірка не стала. Вона вдягла лише золоті сережки і каблучку з зеленим каменем.

Емілі Блант виглядає розкішно в будь-якому образі. Фото: Getty Images /Getty Images
Чарівна Емілі Блант. Фото: Getty Images /Getty Images

Зачіску Блант зробила просту — звичайна укладка на розпущеному волоссі. Макіяж теж не складний — легкий рум’янець і злегка виділені очі за допомогою косметики. Такі невимушені зачіска і макіяж зробили образ невимушеним та легким, але водночас стильним та яскравим.

Усміхнена Емілі Блант. Фото: Getty Images /Getty Images

Нагадаємо, що Емілі Блант номіновано на премію "Оскар 2024". Зірка перебуває у номінації "Найкраща актриса другого плану".