Дакота Джонсон в "голій" сукні притягнула до себе всі погляди на прем’єрі фільму "Мадам павутина" (фото)

Читать на русском
Автор
4316
Дакота Джонсон сяяла на червоній доріжці
Дакота Джонсон сяяла на червоній доріжці. Фото Getty Images

Дакота Джонсон мала ефектний вигляд

Дакота Джонсон — популярна американська акторка, що стала популярною завдяки головній ролі у фільмі "50 відтінків сірого". Вона завжди вражає своїми вбраннями на світських заходах. Акторка обирає відверті та ефектні сукні для червоних доріжок і не тільки. Цього разу вона вдягла блискучу "голу" сукню.

Вчора, 12 лютого, відбулася світова прем’єра фільму "Мадам павутина" в Лос- Анджелесі. Дакота Джонсон зіграла у цій кінострічці головну роль.

Для цієї події акторка обрала довгу в’язану сукню в підлогу. Блискітки на вбранні зробили образ яскравішим. Попри те, що була повністю прозорою, акторка не виглядала вульгарно. Доповнила такий пікантний образ Дакота чорними босоніжками на підборах. Прикрасили лук срібне акцентне кольє на шиї та каблучки на руці.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images
Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

Щодо зачіски, то акторка не зрадила улюбленому укладанню — легким локонам на розпущеному волоссі. Макіяж теж її улюблений — виділені очі, нюдові губи і ледь помітний рум’янець на щоках.

Дакота Джонсон
Фото: Getty Images

У фільмі "Мадам павутина" розповідається про парамедикиню з Нью-Йорку Кессі Уеб, яку й зіграла Дакота Джонсон, яка щодня рятує чиїсь життя. Вона діставала людей, що потрапили в аварію, з машини, яка зірвалася з мосту. Кессі напрочуд вижила після цієї події і тепер її переслідують дивні видіння. Вона може бачити майбутнє.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Дакота Джонсон відвідала популярне телешоу в короткій сукні. Зірка мала ефектний вигляд.