Як завжди неймовірно мила: красуня Емілі Блант сяяла у трендовому костюмі на трансляції шоу (фото)

Читать на русском
Автор
Емілі Блант номіновано на премію "Оскар 2024"
Емілі Блант номіновано на премію "Оскар 2024". Фото Getty Images

Зірка вразила стильним луком

Відома американська акторка, що зіграла у популярному фільмі "Оппенгеймер", часто вражає стильними й ефектними образами на світських заходах. Цього разу 40-річна зірка обрала трендовий костюм модного кольору.

Вчора, 12 лютого, відбулася трансляція шоу Джесса Кейгла на SiriusXM номінантів на премію "Оскар" у Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія. На ній була присутня Емілі Блант.

Для цієї події Блант обрала трендовий костюм яскравого блакитного кольору. Він складався з модних в цьому сезоні штанів палаццо і сорочки вільного крою. Цікаві рукави і стрічка на шиї зробили цей костюм ефектнішим. Доповнила свій образ акторка срібними босоніжками на підборах. Перенасичувати лук аксесуарами зірка не стала. Вона вдягла лише золоті сережки і каблучку з зеленим каменем.

Емілі Блант
Емілі Блант виглядає розкішно в будь-якому образі. Фото: Getty Images
Емілі Блант
Чарівна Емілі Блант. Фото: Getty Images

Зачіску Блант зробила просту — звичайна укладка на розпущеному волоссі. Макіяж теж не складний — легкий рум’янець і злегка виділені очі за допомогою косметики. Такі невимушені зачіска і макіяж зробили образ невимушеним та легким, але водночас стильним та яскравим.

Емілі Блант
Усміхнена Емілі Блант. Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Емілі Блант номіновано на премію "Оскар 2024". Зірка перебуває у номінації "Найкраща актриса другого плану".