У Києві чоловік громив припарковані авто та ховався від поліції (фото)

Читати російською
Автор

Хулігана було затримано та доставлено до райвідділу для надання свідчень

В Оболонському районі Києва зловмисник навмисно пошкодив кілька припаркованих автомобілів та втік у невідомому напрямку. Свідком події став небайдужий городянин, який повідомив поліцейських про вчинене хуліганство.

Правоохоронці оперативно прибули за вказаною заявником адресою та розпочали пошуки "автолиходія". Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва.

Так, за допомогою до правоохоронців звернувся чоловік, який побачив, як у Оболонському районі Києва невідомий пошкодив чужі автомобілі та втік. Внаслідок хуліганських дій на машинах залишилися подряпини та вм’ятини. Крім цього, у транспортних засобів були відбиті бічні дзеркала.

В авто хуліган пошкодив бічні дзеркала
В авто хуліган пошкодив бічні дзеркала

Під час огляду місця злочину копи натрапили на підозрілого громадянина, який намагався сховатися за одним із автомобілів. Заявник впізнав хулігана і підтвердив, що саме цей чоловік пошкоджував автомобілі.

Зловмисника оперативно затримали та передали до рук слідчих. Причини та обставини того, що сталося, належить встановити фахівцям, які займуться розслідуванням цього інциденту.

Хуліган пошкодив авто у столиці

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що під Києвом на парковці спалахнула машина, яка за лічені хвилини перетворилася на смолоскип. Вогонь почав стрімко поширюватися і перекинувся на іномарку, що стояла поруч.