У Києві у ДТП розбили культову модель Chrysler (фото)

Читать на русском
Автор
1034
Місце аварії
Місце аварії. Фото Колаж "Телеграф"

За попередніми даними, ніхто з людей не постраждав

У середу, 14 лютого, в Оболонському районі Києва сталася аварія за участю напівспортивного автомобіля Dodge Charger. Внаслідок зіткнення одразу кілька автівок отримало механічні пошкодження.

На місці ДТП утворився затор. Про це повідомили очевидці у Телеграм-каналі "Життя Оболонь Київ".

Аварія сталася на проспекті Івасюка, 27-Б, що на Оболоні. Тут дорогу не поділили Dodge Charger сьомого покоління і ще один легковик. Внаслідок аварії на даній ділянці дороги спостерігається тягучка.

На місці аварії – затор

Обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Ніхто з людей, за попередніми даними, не постраждав.

Причини та обставини ДТП встановлюються. Чи викликали на місце аварії правоохоронців – невідомо.

Місце аварії

Цікаво, що в аварію потрапив Dodge Charger 2018 випуску, який вважається найпотужнішим серійним седаном у світі. Його вартість коливається в районі 40 тисяч доларів США.

Dodge Charger — це культовий американський автомобіль, вироблений підрозділом Dodge компанії Chrysler. Автомобіль з покоління до покоління зберігає фірмовий стиль та аеродинамічність, а також вражає потужним двигуном.

В аварію потрапив Dodge Charger
Аварія сталася на проспекті Івасюка, 27-Б

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що у Києві Mustang на великій швидкості протаранив авто. Внаслідок цього постраждало п’ятеро людей, серед яких семирічна дитина. Пасажирів та водіїв рятувальникам довелося буквально вирізати з покарежених автомобілів.