У Києві чоловік громив припарковані авто та ховався від поліції (фото)

Читать на русском
Автор
754
Чоловік навмисно пошкодив авто
Чоловік навмисно пошкодив авто. Фото Патрульна поліція Києва

Хулігана було затримано та доставлено до райвідділу для надання свідчень

В Оболонському районі Києва зловмисник навмисно пошкодив кілька припаркованих автомобілів та втік у невідомому напрямку. Свідком події став небайдужий городянин, який повідомив поліцейських про вчинене хуліганство.

Правоохоронці оперативно прибули за вказаною заявником адресою та розпочали пошуки "автолиходія". Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва.

Так, за допомогою до правоохоронців звернувся чоловік, який побачив, як у Оболонському районі Києва невідомий пошкодив чужі автомобілі та втік. Внаслідок хуліганських дій на машинах залишилися подряпини та вм’ятини. Крім цього, у транспортних засобів були відбиті бічні дзеркала.

В авто хуліган пошкодив бічні дзеркала
В авто хуліган пошкодив бічні дзеркала

Під час огляду місця злочину копи натрапили на підозрілого громадянина, який намагався сховатися за одним із автомобілів. Заявник впізнав хулігана і підтвердив, що саме цей чоловік пошкоджував автомобілі.

Зловмисника оперативно затримали та передали до рук слідчих. Причини та обставини того, що сталося, належить встановити фахівцям, які займуться розслідуванням цього інциденту.

Хуліган пошкодив авто у столиці

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що під Києвом на парковці спалахнула машина, яка за лічені хвилини перетворилася на смолоскип. Вогонь почав стрімко поширюватися і перекинувся на іномарку, що стояла поруч.