У Києві Mustang на великій швидкості протаранив авто: багато постраждалих (фото)

Читать на русском
Автор
1302
Місце аварії
Місце аварії. Фото Нацполіція

На місці ДТП працювали усі екстрені служби міста

У масштабній аварії, яка сталася увечері в неділю, 4 січня, в Оболонському районі Києва, постраждали п’ятеро людей, серед яких семирічна дитина. Пасажирів та водіїв рятувальникам довелося буквально вирізати з понівечених автомобілів.

Усіх постраждалих госпіталізували до медустанови. Про це повідомили у прес-службі ГУНП у місті Києві.

Так, попередньо встановлено, що на вулиці Героїв Дніпра 39-річний водій автомобіля Ford Mustang порушив ПДР, виїхав на смугу зустрічного руху і на великій швидкості врізався в Ford Mondeo.

Після лобового зіткнення обидва автомобілі зазнали серйозних механічних пошкоджень, а люди опинилися затиснуті в салонах.

Внаслідок аварії травми різного ступеня тяжкості отримали водій та пасажир Ford Mustang, а також водій та двоє пасажирів автомобіля Ford Mondeo, серед яких 7-річна дитина. Усіх постраждалих госпіталізували.

За попередніми даними, найважчі травми отримав водій "Мустанга", який і став винуватцем аварії. Чоловіка медикам довелося реанімувати на місці події, оскільки він перебував у непритомному стані.

Варто зазначити, що у соціальних мережах повідомлялося про те, що водій "Мустанга" та його пасажири перебували в момент аварії у стані алкогольного сп’яніння. Наразі цю інформацію офіційно не підтвердили.

Справжні причини та обставини аварії встановлюються. На місці працювали слідчі, які мають з’ясувати всі деталі ДТП.

ДТП із постраждалими сталося на вулиці Героїв Дніпра

Раніше "Телеграф" повідомляв про те, що на столичних Березняках палали два автомобілі. Повітряної тривоги у цей час оголошено не було. Спочатку люди почули два вибухи, а потім почалося сильне задимлення.