Невмираюча класика: 10 варіантів розкішного червоного манікюру на зиму (фото)

Читати російською
Автор

Червоні нігті будуть актуальні протягом усього року

Червоні нігті часто асоціюються із новорічним манікюром, проте це далеко не єдиний варіант. Червоний – колір пристрасті, що привертає увагу. Якщо вам не вистачає впевненості, спробуйте підкреслити свій образ манікюром чи макіяжем із використанням червоної помади.

Манікюр із використанням червоного лаку є справжньою класикою, яка завжди залишається у тренді. Червоний манікюр далекий від того, щоб бути нудним. У вас є можливість експериментувати з відтінками, формами або візерунками, щоб зробити яскраві нігті по-справжньому унікальними.

Можна легко створити виразний френч, намалювати квіти, сердечка, додати грайливі лінії або використати інші кольори. Крім того, червоний манікюр – чудова ідея для тих, хто втомився від нейтральних відтінків.

Основна перевага червоного лаку полягає у тому, що він підходить усім. Червоний або його різні відтінки виглядають чудово на нігтях будь-якої форми та довжини. "Телеграф" зробив вибірку з 10 різних варіантів манікюру з червоним лаком, які вам точно захочеться повторити.

Манікюр — це повноцінна частина образу, тому його також потрібно продумувати в комплекті з аксесуарами. Раніше ми розповідали, які види покриття у манікюрі будуть актуальними на будь-якому святі.