Нігті у "золоті": 10 ідей витонченого манікюру, актуальні вже сьогодні (фото)

Читать на русском
Автор
Манікюр із золотистим відтінком стає ідеальним рішенням
Манікюр із золотистим відтінком стає ідеальним рішенням. Фото instagram

Додайте елегантний акцент у свій зимовий образ

Золотий манікюр — це втілення розкоші та вишуканості у трендовому дизайні нігтів. В ідеях золотого манікюру 2024 ви знайдете не лише варіанти для вечірніх та святкових випадків, але також стильні рішення для повсякденного втілення.

Нині золотий декор став характерною особливістю модних образів у різних стилях та напрямках. Це стосується і золотих нігтів, які можна створювати не лише у святкові дні, а й просто так — під настрій.

З використанням золотистого декору можна досягти різноманітних ефектів на нігтях, привертаючи увагу та викликаючи захват та захоплення в оточуючих. Тому "Телеграф" зробив добірку з десяти різноманітних ідей — від нестандартного френча до дизайну "кракелюр", які можна зберегти для наступного походу на манікюр.

Додамо, що цього сезону актуально застосовувати в дизайні золотистого манікюру: фольгу, втирки, павутинку, поталь, глітер, "котяче око", каміфубуки, слайдери, металевий декор, кракелюр.

золотистий манікюр
золотистий френч
золотисті нігті
золотистий френч навпаки
золотистий французький манікюр
золотистий манікюр
манікюр кракелюр
Золотий чорний манікюр
темний золотистий манікюр
золотистий френч навпаки

Весна — час натхнення, коли виникає бажання спробувати щось новеньке та оновити свій образ. Раніше ми показували на прикладах, які тренди манікюру будуть популярними у березні 2024 року.