Трендовий "королівський" колір 2024: як носити синій кобальтовий у сучасних образах (фото)

Читати російською
Автор

Цей колір освіжає і додає образу особливого шарму

Кобальтовий колір — це яскравий і насичений синій, який часто називають королівським через його величний вигляд. У новому сезоні 2024 року дизайнери рекомендують включити його у свій гардероб, а також ніжний "персиковий пухнастик" від Pantone.

Кобальтовий синій колір обов’язково потрібно носити в одязі, щоби залишатися стильними, пише joy-pup. Розповідаємо, як стильно носити кобальтовий синій та з чим його поєднувати.

Total Look

Ви легко можете скласти монохромне вбрання, вибравши кобальтово-синій колір. Наприклад, сукня середньої довжини, блуза зі штанами чи стильний костюм – все це яскраві елементи вашого стилю.

joy-pup.com

Кобальтовий синій + білий

Кобальтовий з білим — елегантне поєднання, що ідеально підходить як для ділового, так і для повсякденного стилю. Не забувайте додавати білі акценти не тільки в одязі, але й аксесуарах.

joy-pup.com

Кобальтовий синій + чорний

Якщо ви віддаєте перевагу вишуканим і мінімалістичним комплектам, то цей стиль для вас. Надягніть чорний піджак поверх синьої сукні або обв’яжіть його поясом. Або поєднуйте яскраву спідницю з кардиганом. Таке вбрання підходить для повсякденних обставин.

joy-pup.com

Кобальтовий синій + жовтий

У 2024 році також можна зустріти сміливі та яскраві поєднання. Дизайнери продемонстрували у своїх колекціях модні образи, де жовтий та кобальтовий відтінки поєднуються разом. Вибирайте стильні сукні, спідниці, блузки та костюми зі штанами, щоб додати трохи літнього тепла до свого гардероба.

joy-pup.com

Декілька відтінків в одному образі

Дуже ефектно виглядає поєднання кількох відтінків в одязі, особливо якщо в основі лежить кобальтовий, який можна доповнити червоним, зеленим, пастельними чи іншими відтінками. Це дозволить вам створити стильний і незабутній образ.

joy-pup.com

Раніше "Телеграф" розповідав, як стильно одягатися взимку 2024. Спробуйте експериментувати з кількома стилістичними прийомами в образі.