Трендовий "королівський" колір 2024: як носити синій кобальтовий у сучасних образах (фото)

Читать на русском
Автор
Кобальтовий синій у моді 2024
Кобальтовий синій у моді 2024. Фото born2be.ua

Цей колір освіжає і додає образу особливого шарму

Кобальтовий колір — це яскравий і насичений синій, який часто називають королівським через його величний вигляд. У новому сезоні 2024 року дизайнери рекомендують включити його у свій гардероб, а також ніжний "персиковий пухнастик" від Pantone.

Кобальтовий синій колір обов’язково потрібно носити в одязі, щоби залишатися стильними, пише joy-pup. Розповідаємо, як стильно носити кобальтовий синій та з чим його поєднувати.

Total Look

Ви легко можете скласти монохромне вбрання, вибравши кобальтово-синій колір. Наприклад, сукня середньої довжини, блуза зі штанами чи стильний костюм – все це яскраві елементи вашого стилю.

сукня синього кольору

Кобальтовий синій + білий

Кобальтовий з білим — елегантне поєднання, що ідеально підходить як для ділового, так і для повсякденного стилю. Не забувайте додавати білі акценти не тільки в одязі, але й аксесуарах.

кобальтовий костюм

Кобальтовий синій + чорний

Якщо ви віддаєте перевагу вишуканим і мінімалістичним комплектам, то цей стиль для вас. Надягніть чорний піджак поверх синьої сукні або обв’яжіть його поясом. Або поєднуйте яскраву спідницю з кардиганом. Таке вбрання підходить для повсякденних обставин.

сукня кобальтового кольору

Кобальтовий синій + жовтий

У 2024 році також можна зустріти сміливі та яскраві поєднання. Дизайнери продемонстрували у своїх колекціях модні образи, де жовтий та кобальтовий відтінки поєднуються разом. Вибирайте стильні сукні, спідниці, блузки та костюми зі штанами, щоб додати трохи літнього тепла до свого гардероба.

синій піджак

Декілька відтінків в одному образі

Дуже ефектно виглядає поєднання кількох відтінків в одязі, особливо якщо в основі лежить кобальтовий, який можна доповнити червоним, зеленим, пастельними чи іншими відтінками. Це дозволить вам створити стильний і незабутній образ.

синє плаття в смужку

Раніше "Телеграф" розповідав, як стильно одягатися взимку 2024. Спробуйте експериментувати з кількома стилістичними прийомами в образі.