Вже в гардеробах знаменитостей: тренд на костюми 2024, який підкорив подіуми (фото)

Читати російською
Автор

Моніка Белуччі, Хейлі Бібер та Софія Річі вплітають його у свої образи

У сезоні весна-літо 2024 року одним з основних трендів одягу є костюм у тонку смужку. Він має популярність вже не вперше, як і штани капрі.

Vogue зазначає, що вертикальний візерунок, що візуально подовжує ноги, буде представлений практично в кожній колекції. Ви можете вибрати навіть кольорові варіанти, які додають трохи іронії в образ.

Який костюм у тренді 2024 — фото

Костюм в тонку смужку не залишився поза увагою знаменитостей. Так, Моніка Белуччі вибирає класичну та елегантну версію.

Фото: Vogue

Хейлі Бібер віддає перевагу широким штанам у поєднанні з жакетом великого розміру і чорними аксесуарами. Модель доповнила образ сумкою-хобо від Prada та масивними лоферами, тоді як Софія Річі вибирає вишуканий образ із приталеним жакетом та білими туфлями-човниками Paris Texas.

Фото: Vogue
Фото: Vogue

Історія тканин у тонку смужку бере свій початок у XIX столітті й зазнала безліч змін, ставши символом елегантності. Бренди успішно перетворили цей візерунок на емблему свого стилю, представивши його у різних моделях. Широкі штани в тонку смужку, хоч і асоціюються з офісним одягом, завдяки різноманітності дизайнів та комбінацій стали трендом цього сезону.

Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, який популярний тренд на взуття вже перейшов до гардеробів модниць з подіумів. Він доповнить образ чи зробить у ньому яскравий акцент.