Кольори латте та шоколаду: це трендове пальто має прикрасити ваш гардероб цього сезону (фото)

Читать на русском
Автор
506
Модне пальто стане акцентом у стильному образі Новина оновлена 08 лютого 2024, 22:07
Модне пальто стане акцентом у стильному образі. Фото Freepik

Його обирають знаменитості — і ваш аутфіт буде досконалим

Класичне чорне пальто, один із трендів сезону, виходить за рамки звичної нам зони комфорту. Популярність на подіумах та у вуличній моді швидко завоював коричневий верхній одяг.

Як пише Vogue, ці кольори повсюдно зустрічаються як у великих модних бутиках, так і в гардеробах знаменитостей. Йдеться про відтінки латте та шоколадні тони.

Яке пальто зараз у моді.

На показі бренду Alaia моделі з’явилися в монохромних ансамблях, де пальто поєднувалося з трикотажними сукнями того самого відтінку. Своєю чергою бренд Lemaire представив поєднання шоколадного верху з різними варіаціями синього.

модне пальто 2024
Модний показ Alaia. Фото: Vogue
з чим носити коричневе пальто 2024
Колекція Lemaire. Фото: Vogue

Хейлі Бібер воліє носити цей тренд із прямими джинсами та взуттям на товстій підошві. Щоб стати таємничішими, додайте пару стильних окулярів.

Хейлі Бібер стиль
Хейлі Бібер виглядає елегантно й у повсякденному образі. Фото: Vogue

Також у цьому тренді слідує їй стилістка і модниця Емілі Сіндлев, яка обрала культовий Croissant від Jacquemus. Вона сміливо носить його з червоними колготками та яскравими аксесуарами, елегантно поєднуючи їх у своєму аутфіті.

Емілі Сіндлєв стиль
Варто продовжувати робити ставку на червоні шкарпетки та колготки. Фото: Vogue

Найбільш авангардною постала модель Нора Аттал. Вона грає зі стилями, вибираючи фасон приталеного крою з об’ємними рукавами. Її образ доповнюють сумка нестандартної форми у вигляді серця та класичні лофери.

Нора Аттал стиль
Streetstyle-зірка кинула виклик модним кодам. Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, яке модне взуття на весну 2024 обирають знаменитості. Дивіться добірку та надихайтеся на створення стильного образу!