Вже в гардеробах знаменитостей: тренд на костюми 2024, який підкорив подіуми (фото)

Читать на русском
Автор
1133
Модний костюм підкреслить ваш стиль та елегантність
Модний костюм підкреслить ваш стиль та елегантність. Фото Freepik

Моніка Белуччі, Хейлі Бібер та Софія Річі вплітають його у свої образи

У сезоні весна-літо 2024 року одним з основних трендів одягу є костюм у тонку смужку. Він має популярність вже не вперше, як і штани капрі.

Vogue зазначає, що вертикальний візерунок, що візуально подовжує ноги, буде представлений практично в кожній колекції. Ви можете вибрати навіть кольорові варіанти, які додають трохи іронії в образ.

Який костюм у тренді 2024 — фото

Костюм в тонку смужку не залишився поза увагою знаменитостей. Так, Моніка Белуччі вибирає класичну та елегантну версію.

Моніка Белуччі стиль
Фото: Vogue

Хейлі Бібер віддає перевагу широким штанам у поєднанні з жакетом великого розміру і чорними аксесуарами. Модель доповнила образ сумкою-хобо від Prada та масивними лоферами, тоді як Софія Річі вибирає вишуканий образ із приталеним жакетом та білими туфлями-човниками Paris Texas.

Хейлі Бібер стиль
Фото: Vogue
Софія Річі стиль
Фото: Vogue

Історія тканин у тонку смужку бере свій початок у XIX столітті й зазнала безліч змін, ставши символом елегантності. Бренди успішно перетворили цей візерунок на емблему свого стилю, представивши його у різних моделях. Широкі штани в тонку смужку, хоч і асоціюються з офісним одягом, завдяки різноманітності дизайнів та комбінацій стали трендом цього сезону.

модний костюм весна-літо 2024
Фото: Vogue

Раніше "Телеграф" розповідав, який популярний тренд на взуття вже перейшов до гардеробів модниць з подіумів. Він доповнить образ чи зробить у ньому яскравий акцент.