Взяв прізвище мами, а з батьком-челябінцем не бачився 20 років: як виглядають і де зараз батьки Івана Дорна (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 19 жовтня 2024, 14:40

Артист, який будував кар’єру у РФ, лише одного разу розкрив, де його родичі

Іван Дорн є тим українським артистом, який народився у Росії. Співак, який відзначив 17 жовтня своє 36-річчя, народився в Челябінську, але на початку 90-х родина перебралася в Україну.

Свою маму, режисера Лідію Емільївну, Дорн називає своїм "першим та єдиним продюсером", а батько Івана — інженер-атомник Олександр Єрьомін. Дорн також має молодшого брата Павла. "Телеграф" розповідає, що відомо про батьків виконавця, який не проти розважати росіян навіть після повномасштабки.

Що відомо про батьків Івана Дорна

На початку 1990-х батько співака Олександр Єрьомін отримав призначення на Чорнобильську АЕС (попри аварію, три блоки станції продовжували працювати кілька років), і родина з Челябінська переїхала до міста Славутич, збудованого з нуля після евакуації Прип’яті.

Мама та батько Івана Дорна — Лідія Емільївна та Олександр Іванович

Згодом батьки Івана розлучилися. За словами батька артиста, його колишня дружина остаточно виключила його із життя синів. Іван, який був Єрьоміним, у другому класі змінив прізвище на мамине — Дорн.

"Так вийшло, що його мама знайшла іншу людину, більш відповідну і багату, а в мене з'явилася інша сім'я. Я приходив до Івана та Павла з подарунками, гуляв із ними, після наших зустрічей вони плакали і кричали: "Хочемо до тата!" Потім колишня дружина сказала, що в неї нова сім'я і мені не слід її псувати. Сказала, що більше не хоче мене бачити", — розповів батько артиста.

Лідія Емільївна Дорн

Понад 20 років Іван не бачився з рідною людиною, проте вже у 2017-му батько та син зустрілися. "Ваня приїхав до мене додому, до Славутича. Ми довго розмовляли, все пройшло на найвищому рівні, я чекав цього двадцять з лишком років. Я побачив онуків, у нас прекрасні стосунки. Я щасливий!", — поділився тоді Олександр Єрьомін.

Іван Дорн зустрівся з батьком через 20 років

Після розриву з Лідією Дорн, матір’ю Івана, Олександр одружився з новою обраницею Ніною, але у 2016 році пара розлучилася. У цьому шлюбі у Єрьоміна народилася дочка Олександра, яка зараз навчається в Польщі.

Олександр Єрьомін живе у Славутичі
Зведена сестра Івана Дорна – Олександра Єрьоміна

Де зараз батьки Івана Дорна

У липні 2022 року Іван Дорн розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну, що його батьки після повномасштабного вторгнення Росії виїхали до Іспанії, але на той момент вже були вдома в Україні.

"Майже всі в Україні. Дружина і діти у Франції. Мати з батьком виїжджали до Іспанії, повернулися, сказали: "вистачить, ми вже не можемо", поїхали назад", — сказав тоді виконавець.

Іван та його молодший брат Павло Дорн

Народилася у Росії ще одна українська співачка. Раніше ми писали, як Тіна Кароль виглядала в дитинстві і яке її дівоче прізвище.