Топ-5 українських зірок, які народилися в Росії (фото)

Читать на русском
Автор
603
Суханов нещодавно отримав українське громадянство
Суханов нещодавно отримав українське громадянство. Фото instagram.com/suhanov.official

Деякі українські знаменитості народилися в Росії, проте реалізувалися в Україні

Чимало українських знаменитостей, які знайшли свій творчий шлях в Україні, народилися в країні-агресорці, проте не стали маріонетками російського шоу-бізнесу, а після початку великої війни заявили про свою проукраїнську позицію та є частиною важливого бізнесу в Україні. До таких артистів належать Злата Огнєвіч, Тіна Кароль, Іван Дорн, Камалія, Олексій Суханов.

"Телеграф" зібрав інформацію про українських зірок, які зараз мають успішну кар'єру в Україні. Вони навіть не згадують про те, що народилися в РФ.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль народилась в Магаданській області РФ

Тетяна Ліберман, відома як Тіна Кароль, народилася в смт Оротукан Магаданської області в сім’ї інженерів. Батьки Тіни родом з Буковини та Галичини, тож етнічно вона є стовідсотковою українкою. Ще маленькою дівчинкою Тетяна з батьками переїхала на малу батьківщину матері та ніколи про це не пошкодувала. В Івано-Франківську Тетяна пішла до звичайної школи, а згодом і до музичної школи.

Закінчила факультет співу за спеціальністю естрадного вокалу в КДВМУ ім. Глієра. Заочно навчалася на факультеті менеджменту та логістики Національного авіаційного університету.

Після 2014 року знаменитість не виступає в Росії.

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч
Злата Огнєвіч народилася у Мурманську

Інна Бордюг, відома як Злата Огнєвіч, народилася в Мурманську. Батько Інни був воєнним хірургом, а мати викладала російську мову.

Професія тата передбачала постійні переїзди, тож Злата пожила і в Росії, і в Білорусі. У п’ятирічному віці родина переїхала в Судак.

Злата стала заслуженою артисткою АР Крим, проте через окупацію вона втратила звання.

Батько Злати після початку великої війни працював на фронті як бойовий медик. Тож артистка дуже пишається своїм татом.

Камалія

Камалія
Камалія народилася на Забайкаллі

Наталія Шмаренкова (Наталія Захур), відома як Камалія, народилася на Забайкаллі. Батько майбутньої артистки був військовослужбовцем, тож сім’я постіно переїздила з місця на місце. Спочатку Наталія жила у Будапешті, де почала займатися співом та танцями, а згодом сім’я переїхала до Львова.

Зараз артистка організовує благодійні концерти, допомагає українським воїнам та займаю чітку проукраїнську позицію.

Іван Дорн

Іван Дорн
Іван Дорн народився в Челябінську

Іван Дорн народився в Челябінську. Сім’я переїхала в Київську область ще тоді, коли він був маленьким хлопчиком.

Артист, незважаючи на повномасштабне вторгнення, продовжував виступати і в Росії, і в Україні. Співак неодноразово потрапляв під хвилю хейту, адже він тішив російську публіку концертами в інших країнах.

Олексій Суханов

Олексій Суханов
Суханов народився в Іваново

Олексій Суханов не лише народився в Росії, а й був громадянином країни-агресорки. В Росії він працював до 2012 року. 2014 року ведучий переїжджає в Україну, але його родина залишилася в Росії.

Після початку великої війни Олексій не спілкується з родичами, які повністю потрапили під вплив російської пропаганди.

Цікаво, що незадовго до повномасштабного вторгнення Суханов отримав українське громадянство.

Раніше "Телеграф" писав, чим займається Іван Дорн під час повномасштабної війни. Популярного виконавця багато засуджували співвітчизники за концерти для росіян.