Скандальний російський боєць Ємельяненко підписав контракт із UFC, але є нюанс

Читати російською
Автор

Російський боєць ММА продовжить кар’єру на батьківщині

Відомий російський боєць змішаного стилю Олександр Ємельяненко, якого взяв під своє крило глава російського оплоту у світовому спорті Умар Кремльов, оголосив про підписання контракту з Ural FC (UFC). Цей промоушен не варто плутати з Ultimate Fighting Championship (UFC) — найсильнішою лігою ММА у світі.

Про це спортсмен заявив сам на своїй сторінці у vk. У пафосному ролику Ємельяненко назвав свого головного суперника в кар’єрі — себе.

"Я багато років у цьому спорті. І багато чого було проти мене. У мене були грізні суперники, але найгрізнішим суперником для мене є я сам. Я падав на дно і підіймався до зірок. Багато хто критикує мене, але спочатку візьми моє взуття й пройди той шлях, який я пройшов", — заявив Ємельяненко.

Нагадаємо, останнім часом кар’єра Олександра йде по похилій. Спортсмен часто потрапляв у незручні ситуації у публічних місцях. Наприклад, його п’яним не пустили до торгового центру у Москві. Крім того, він влаштував дебош в аеропорту Єкатеринбурга. А останній бій росіянина назвали "алкоспектаклем".