Скандальний російський боєць Ємельяненко підписав контракт із UFC, але є нюанс

Читать на русском
Автор
577
Олександр Ємельяненко
Олександр Ємельяненко. Фото Screenshot

Російський боєць ММА продовжить кар’єру на батьківщині

Відомий російський боєць змішаного стилю Олександр Ємельяненко, якого взяв під своє крило глава російського оплоту у світовому спорті Умар Кремльов, оголосив про підписання контракту з Ural FC (UFC). Цей промоушен не варто плутати з Ultimate Fighting Championship (UFC) — найсильнішою лігою ММА у світі.

Про це спортсмен заявив сам на своїй сторінці у vk. У пафосному ролику Ємельяненко назвав свого головного суперника в кар’єрі — себе.

"Я багато років у цьому спорті. І багато чого було проти мене. У мене були грізні суперники, але найгрізнішим суперником для мене є я сам. Я падав на дно і підіймався до зірок. Багато хто критикує мене, але спочатку візьми моє взуття й пройди той шлях, який я пройшов", — заявив Ємельяненко.

Нагадаємо, останнім часом кар’єра Олександра йде по похилій. Спортсмен часто потрапляв у незручні ситуації у публічних місцях. Наприклад, його п’яним не пустили до торгового центру у Москві. Крім того, він влаштував дебош в аеропорту Єкатеринбурга. А останній бій росіянина назвали "алкоспектаклем".