У РФ придумали, як приборкати Ємельяненка після провалу Кадирова

Читать на русском
Автор
4792
Олександр Ємельяненко Новина оновлена 21 січня 2024, 17:10
Олександр Ємельяненко. Фото Screenshot

Російський чиновник поспорив з бійцем ММА на квартиру

Глава Міжнародної асоціації боксу (IBA) Умар Кремльов, який у 2023 році зустрівся з Папою Римським, пообіцяв російському бійцю ММА Олександру Ємельяненку квартиру, якщо той підтримуватиме форму, а також не вживатиме алкоголю протягом року.

Відповідну заяву Кремльова наводить telegram-канал "Ушатайка". Раніше Ємельяненко проходив реабілітацію в Інгушетії.

"У нас спір із Санею [Ємельяненко]: якщо до кінця року він буде в такій же бойовій формі, з хорошими результатами й без спиртного, то з мене квартира", — заявив Кремльов.

У мережі розкритикували Кремльова, який у якості спортивного чиновника, розкидається грошима.

Додамо, що Ємельяненко у 2017/18 роках перебував у чеченському клубі ММА Рамзана Кадирова "Ахмат". Там боєць провів блискучий відрізок кар’єри, перемігши у 4 боях із п’яти (одна нічия) за 9 місяців. Однак кадировські методи не допомогли бійцю позбутися пристрасті до алкоголю. Спортсмен залишив "Ахмат" і знову запив.

Кар’єра Олександра пішла по похилій. Спортсмен часто потрапляв у незручні ситуації у громадських місцях. Наприклад, його п’яним не пустили до торгового центру у Москві. Крім того, він влаштував бучу в аеропорту Єкатеринбурга. А останній бій росіянина назвали "алкоспектаклем".