З ними не страшні жодні дороги: названо найнадійніші кросовери 2024 року

Читати російською
Автор

Зверніть увагу на ці кросовери — вони отримали високий рейтинг надійності

Щорічний рейтинг надійності автомобілів J.D. Power визначає найкращі моделі на ринку з максимальним балом 100. Автомобілі з балами від 91 до 100 вважаються найкращими, від 81 до 90 — дуже якісними, від 70 до 80 балів — середніми за надійністю, а від 0 до 69 — менш надійними.

У цьогорічний рейтинг найкращих SUV, який публікує Usnews, увійшли 14 компактних та повнорозмірних моделей. "Телеграф" адаптував перелік і публікує 5 найкращих кросоверів цього року.

Subaru Forester 2024 року

Subaru Forester — це компактний кросовер з відносно доступною ціною і повним приводом уже в стандартній комплектації. Незважаючи на компактні розміри, у салоні доволі просторо.

Крім того, цей автомобіль споживає мало палива. Чотирициліндровий двигун видає 182 кінські сили.

Porsche Macan 2023 року

Porsche Macan — чудовий доказ того, що кросовери можуть бути такими ж спортивними, як і суперкари. Особливо це стосується комплектацій S та GTS. Найпотужніша модель у лінійці Macan може розганятись до 100 км/год лише за 4,3 секунди.

А ще він дуже надійний. Porsche Macan 2023 року отримав 84 можливих бали зі 100 за надійність.

Chevrolet Trailblaze 2023

Цей автомобіль десь у 4 рази дешевший за Porsche Macan, але рейтинг надійності тут такий же — 84 бали зі 100. Він є одним з найбільш містких кросоверів. На передніх сидіннях тут багато місця для голови та ніг, а ззаду — достатньо простору навіть для високих пасажирів. У базовій комплектації Chevrolet Trailblaze має двигун потужністю в 137 кінських сил, а версія з турбонаддувом — 155 кінських сил.

Hyundai Venue 2023

Цей автомобіль цінують за економність та зрозумілу інформаційно-розважальну систему. Він також має популярні безпекові функції, наприклад, попередження про зіткнення, систему підтримки смуги руху, моніторинг уваги водія.

Під капотом у цього кросовера чотирициліндровий двигун потужністю в 121 к.с. Він достатній для пересування по місту, але на трасі потужності не вистачає. Однак це чудовий та надійний автомобіль, що підійде для кожного.

BMW X4 2024 року

BMW X4 — люксовий компактний кросовер зі спортивно налаштованою підвіскою та хорошою керованістю. У базовій версії тут є двигун потужністю у 248 кінські сили. Він дозволяє автомобілю розганятися з нуля до сотні всього за 4,4 секунди.

Цей повнопривідний кросовер є дуже надійним. Його рейтинг оцінюють у 85 балів зі 100.

Раніше "Телеграф" писав, які машини дуже часто ламаються. Ви пошкодуєте дуже швидко, якщо придбаєте їх, каже механік.