З ними не страшні жодні дороги: названо найнадійніші кросовери 2024 року

Читать на русском
Автор
1184
Надійні кросовери
Надійні кросовери. Фото freepik.com

Зверніть увагу на ці кросовери — вони отримали високий рейтинг надійності

Щорічний рейтинг надійності автомобілів J.D. Power визначає найкращі моделі на ринку з максимальним балом 100. Автомобілі з балами від 91 до 100 вважаються найкращими, від 81 до 90 — дуже якісними, від 70 до 80 балів — середніми за надійністю, а від 0 до 69 — менш надійними.

У цьогорічний рейтинг найкращих SUV, який публікує Usnews, увійшли 14 компактних та повнорозмірних моделей. "Телеграф" адаптував перелік і публікує 5 найкращих кросоверів цього року.

Subaru Forester 2024 року

Subaru Forester 2024 року

Subaru Forester — це компактний кросовер з відносно доступною ціною і повним приводом уже в стандартній комплектації. Незважаючи на компактні розміри, у салоні доволі просторо.

Крім того, цей автомобіль споживає мало палива. Чотирициліндровий двигун видає 182 кінські сили.

Porsche Macan 2023 року

Porsche Macan 2023 року

Porsche Macan — чудовий доказ того, що кросовери можуть бути такими ж спортивними, як і суперкари. Особливо це стосується комплектацій S та GTS. Найпотужніша модель у лінійці Macan може розганятись до 100 км/год лише за 4,3 секунди.

А ще він дуже надійний. Porsche Macan 2023 року отримав 84 можливих бали зі 100 за надійність.

Chevrolet Trailblaze 2023

Цей автомобіль десь у 4 рази дешевший за Porsche Macan, але рейтинг надійності тут такий же — 84 бали зі 100. Він є одним з найбільш містких кросоверів. На передніх сидіннях тут багато місця для голови та ніг, а ззаду — достатньо простору навіть для високих пасажирів. У базовій комплектації Chevrolet Trailblaze має двигун потужністю в 137 кінських сил, а версія з турбонаддувом — 155 кінських сил.

Hyundai Venue 2023

Hyundai Venue 2023

Цей автомобіль цінують за економність та зрозумілу інформаційно-розважальну систему. Він також має популярні безпекові функції, наприклад, попередження про зіткнення, систему підтримки смуги руху, моніторинг уваги водія.

Під капотом у цього кросовера чотирициліндровий двигун потужністю в 121 к.с. Він достатній для пересування по місту, але на трасі потужності не вистачає. Однак це чудовий та надійний автомобіль, що підійде для кожного.

BMW X4 2024 року

BMW X4 2024 року

BMW X4 — люксовий компактний кросовер зі спортивно налаштованою підвіскою та хорошою керованістю. У базовій версії тут є двигун потужністю у 248 кінські сили. Він дозволяє автомобілю розганятися з нуля до сотні всього за 4,4 секунди.

Цей повнопривідний кросовер є дуже надійним. Його рейтинг оцінюють у 85 балів зі 100.

Раніше "Телеграф" писав, які машини дуже часто ламаються. Ви пошкодуєте дуже швидко, якщо придбаєте їх, каже механік.