Jeep Cherokee 2024 модельного року буде значно дешевшим

Читати російською
Автор

У компанії пояснили, що стало причиною такого рішення

Щороку нові автомобілі стають все дорожчими. Проте, як і в кожному правилі, у цьому випадку є виняток.

Наприклад, Jeep Grand Cherokee 2024 модельного року буде дешевшим за свого попередника майже на 5000 доларів. Про це повідомляє Motor1.

Як стало відомо, більшість комплектацій Grand Cherokee у 2024 році отримають знижку, у середньому — на 2000 доларів. Початкові та середні комплектації матимуть знижку у близько 2 тисяч, Limited — на 3500 доларів, а Summit — у 4000 доларів. Найрозкішніша комплектація Summit Reserve (з трирядним салоном) отримає знижку в 4595 доларів США.

Тобто найвища комплектація тепер буде дешевша за 70 тисяч доларів. Ціни знижуються на усі трирядні позашляховики лінійки. Ціна не впала лише на комплектації Laredo A початкового рівня. Також знижка не поширюється на гібриди.

Білл Пеффет, генеральний директор компанії, пояснив, чим спричинене таке зниження цін. За його словами, споживачі зараз борються з витратами, що значно зросли через інфляцію.

Jeep Grand Cherokee: чим особливе це авто

Jeep Grand Cherokee — це середньорозмірний позашляховик, який випускається компанією Jeep з 1992 року. Автомобіль популярний завдяки вмінню долати майже будь-яке бездоріжжя.

Grand Cherokee пропонує різні конфігурації з різними двигунами, включно з потужними варіантами для шанувальників екстремального водіння. У салоні є комфортний інтер'єр з сучасними технологічними можливостями. Як частина лінійки позашляховиків Jeep, Grand Cherokee поєднує в собі стиль, прохідність і комфорт.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україну привезли 600-сильний преміальний електропозашляховик Avatr 11. Він може розвивати потужність у 578 кінських сил.