Невеликий позашляховик від BYD показали на офіційних фото: постачання почнуться у березні

Читать на русском
Автор
Yuan UP
Yuan UP. Фото Сarnewschina

Експерти пророкують йому стати бестселером ринку

У Китаї показали офіційні фото нового чисто електричного кросовера від BYD. Модель Yuan UP вийде у березні.

Автомобіль стане найменшим позашляховиком у сімействі. Він базується на новій платформі e-Platform 3.0, пише Сarnewschina.

Готуючи до виходу електропозашляховик, компанія подала заявку на отримання ліцензії на продаж. Він стане частиною серії автомобілів Dynasty, названої на честь китайських правителів. Раніше про кросовер говорили тільки інсайдери, а тепер з’явились офіційні фото.

BYD Yuan UP: все, що відомо

Yuan UP

BYD Yuan UP — представник серії авто з оновленим дизайном, і дещо схожий на BYD Song L, який випустили раніше. Автомобіль має фірмовий логотип, довгасті світлодіодні фари та чорні стійки. Дверні ручки тут приховані, є великий люк на даху, а внизу кузова є цікава пластикова накладка.

Автомобіль показали у світлому оливковому кольорі. Модель вийде на ринок уже наступного року.

Yuan UP

Під капотом у машини — 2 електродвигуни на 70 та 130 кВт. Вони разом з батареями на 32 кВт·год і 45,1 кВт·год забезпечують запас ходу від 300 до 400 км та максимальний розгін у 160 км/год. Ціна моделі складатиме від 14 тисяч доларів США. Yuan UP пророкують стати беззаперечним бестселером не лише на китайському, але і на світовому ринках.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україну привезли перший електричний Ford Mustang Mach-E. Він коштує 2 мільйони доларів.