В Україну привезли перший електричний Ford Mustang Mach-E: оголошено ціни

Читать на русском
Автор
Ford Mustang Mach-E
Ford Mustang Mach-E. Фото nextcar

Ford Mustang Mach-E — перший електричний позашляховик бренду

В Україну офіційно привезли новий повністю електричний Mustang. Це відомий SUV від Ford, який оснащений провідними інтуїтивними технологіями.

Запас ходу на чистій електриці цієї машини складає від 400 до 610 кілометрів (за результатами різних тестувань). Про це повідомляється на офіційному сайті дилера Ford в Україні.

Дизайн та технології

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E — перший повністю електричний кросовер з найсучаснішими технологіями та великим запасом ходу. Його позиціонують як високотехнологічний автомобіль, який можна максимально підлаштувати під кожного окремого водія. Тут є інтелектуальні технології паркування, передові системи безпеки, круїз-контроль, різні режими водіння (деякі з них змінюють не лише світло в салоні, але й звук двигуна та реакцію авто на прискорення).

Є система запобігання зіткненням, яка попередить водія про перешкоду на дорогу, і, якщо він не відреагує, самостійно загальмує автомобіль. Крім того, модель оснащена попередженням про перехресний рух та системою Evasive Steering Assist, яка розпізнає, коли автомобіль різко повертає, і підтримує процес кермування.

Технічна складова

У Mustang Mach-E є вдосконалена система приводу з однією педаллю — якщо зняти ногу з газу, авто самостійно плавно та автоматично сповільнюватиметься. Гальма використовуються лише для різкої зупинки.

Автомобіль має електродвигун на передній та задній осях (відповідно, повний привід), який дозволяє йому розганятися з нуля до сотні за 4,4 секунди. Коштує модель 2 млн гривень і продається в єдиній (топовій) комплектації.

Ось огляд американського авто від спеціалістів Infocar:

Раніше "Телеграф" повідомляв, що суперкар Дональда Трампа продали за шалені гроші. Цей автомобіль став найдорожчим Diablo на земній кулі.