Jeep Cherokee 2024 модельного року буде значно дешевшим

Читать на русском
Автор
Jeep Grand Cherokee 2024
Jeep Grand Cherokee 2024. Фото motor1

У компанії пояснили, що стало причиною такого рішення

Щороку нові автомобілі стають все дорожчими. Проте, як і в кожному правилі, у цьому випадку є виняток.

Наприклад, Jeep Grand Cherokee 2024 модельного року буде дешевшим за свого попередника майже на 5000 доларів. Про це повідомляє Motor1.

Як стало відомо, більшість комплектацій Grand Cherokee у 2024 році отримають знижку, у середньому — на 2000 доларів. Початкові та середні комплектації матимуть знижку у близько 2 тисяч, Limited — на 3500 доларів, а Summit — у 4000 доларів. Найрозкішніша комплектація Summit Reserve (з трирядним салоном) отримає знижку в 4595 доларів США.

Jeep Grand Cherokee 2024

Тобто найвища комплектація тепер буде дешевша за 70 тисяч доларів. Ціни знижуються на усі трирядні позашляховики лінійки. Ціна не впала лише на комплектації Laredo A початкового рівня. Також знижка не поширюється на гібриди.

Білл Пеффет, генеральний директор компанії, пояснив, чим спричинене таке зниження цін. За його словами, споживачі зараз борються з витратами, що значно зросли через інфляцію.

Jeep Grand Cherokee 2024

Jeep Grand Cherokee: чим особливе це авто

Jeep Grand Cherokee — це середньорозмірний позашляховик, який випускається компанією Jeep з 1992 року. Автомобіль популярний завдяки вмінню долати майже будь-яке бездоріжжя.

Jeep Grand Cherokee 2024

Grand Cherokee пропонує різні конфігурації з різними двигунами, включно з потужними варіантами для шанувальників екстремального водіння. У салоні є комфортний інтер'єр з сучасними технологічними можливостями. Як частина лінійки позашляховиків Jeep, Grand Cherokee поєднує в собі стиль, прохідність і комфорт.

Раніше "Телеграф" писав, що в Україну привезли 600-сильний преміальний електропозашляховик Avatr 11. Він може розвивати потужність у 578 кінських сил.