Хлопчик з прифронтової території зустрічав бойові вертольоти з жовто-блакитним прапором: пілоти віддячили (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 квітня 2024, 18:46

Дитину зустріли українські військові

Українські пілоти показали зворушливе відео, героєм якого став хлопчик, що живе на прифронтових територіях. Коли дитина чула звук пролітаючих бойових вертольотів, вона завжди вибігала зустрічати їх з жовто-блакитним прапором в руках.

Відповідні кадри опубліковані на Facebook-сторінці блогера Максима Павловського. Як зазначає автор допису, хлопчик подумки бажав пілотам удачі та повернутися живими з бойового завдання.

Але якось сталася приємна несподіванка.

"Одного дня льотчики вирішили познайомитися з ним та приземлилися поряд з його будинком, щоб віддячити за привітання та подарувати пакунок з солодощами, іграшками та їжею для його родини", — написав Павловський.

На кадрах показано, як маленький українець попри шалені звуки бойових вертольотів та небезпеку, яка не вщухає у прифронтових регіонах, подає їм знак у полі, де самотужки майорить із жовто-блакитним стягом.

"Впевнений, що цей день і ці емоції він запам'ятав на все життя і колись буде розказувати про це своїм дітям та онукам…" — резюмував автор допису.

Ранее "Телеграф" писал, как экс-секретарь СНБО Данилов прокомментировал смерть пилота. Он считает, что Кузьминов мог бы выжить, если бы остался в Украине.