У Запорізькій області пролунали вибухи: є загиблі та постраждалі (оновлено)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 18 вересня 2024, 00:53

Про постраждалих нічого не повідомляється

Увечері у вівторок, 17 вересня, в Запорізькій області пролунала низка вибухів. За попередніми даними, регіон обстріляли КАБами.

Про це повідомив начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. Тривогу було оголошено по всьому регіону через активність ворожої тактичної авіації.

Наразі відомо, що низка вибухів пролунала в Запорізькій області. Ворог атакує регіон КАБами.

Наразі інформація про постраждалих чи руйнування — відсутня. Людей закликають перебувати в укриттях, а також подбати про власну безпеку.

23.45 Унаслідок обстрілу росіян двоє осіб загинуло та ще пʼятеро було поранено.

"Постраждала Комишуваська громада. Там понівечені кілька приватних будинків та інфраструктурний обʼєкт. Попередньо, двоє людей загинули, 5-ро — поранені. Наразі відбувається пошук людей під завалами", — написав Федоров.

22.16 — ще серія вибухів прогриміла в області.

21.41 — у Повітряних силах ЗСУ повідомили, що продовжується активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку та Запорізькій області. Ворог застосовує авіаційні засоби ураження.

21.27 – в області прогриміли вибухи.

21.08 – оголошено тривогу по Запорізькій області.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що пізно ввечері 2 вересня Росія обстріляла місто Запоріжжя. Унаслідок атаки загинули двоє людей, зокрема 8-річний хлопчик. Ще двоє людей дістали поранення, зокрема дівчинка 12 років.