У коричневому пальті і з брошкою: 76-річна королева Камілла вийшла у світ (свіжі фото)

Читати російською
Автор

Дружина короля Британії ретельно виконує королівські обов’язки, поки той лікується

Дружина короля Великої Британії Чарльза III, 76-річна Камілла продовжує виконувати королівські обов’язки як член великої монаршої родини. Разом із чоловіком вона була коронована 6 травня 2023 року.

У четвер, 18 січня, Камілла відвідала шотландське містечко Абердин. Офіційна зустріч відбулася на честь відкриття нового куточка "Безпечний простір" у місцевій Художній галереї. Він створений для підтримки тим, хто страждає від домашнього насильства.

Королева-консорт Британії відвідала галерею в елегантному зимовому образі. Для заходу Камілла обрала пальто довжини міді коричневого кольору та в клітку, білий шарфик у кавових плямах та довгі замшеві чоботи чорного кольору.

Фото: Getty Images

Свій аутфіт дружина Чарльза ІІІ завершила трьома аксесуарами. В Абердин Камілла приїхала з невеликою чорною сумкою, у темних рукавичках і квадратною брошкою з коштовним камінням.

Фото: Getty Images

Варто додати, що деякий час Камілла виконуватиме свої королівські обов’язки без компанії 75-річного короля. Річ у тому, що у Чарльза III була виявлена доброякісна пухлина простати, передає bbc. Наступного тижня чоловік збирається лягти до лікарні на лікування.

Фото: Getty Images

Звістка про стан здоров’я монарха надійшла незабаром після того, як стало відомо, що принцеса Уельська Кейт Міддлтон проходить лікування в лікарні після операції в черевній порожнині.

Один з останніх публічних виходів Кейт Міддлтон відбувся у грудні минулого року. Тоді всі члени британської королівської родини відвідали різдвяну церковну службу у селищі Сандрінгам.