У коричневому пальті і з брошкою: 76-річна королева Камілла вийшла у світ (свіжі фото)

Читать на русском
Автор
Королева-консорт Великої Британії Камілла приїхала до шотландського Абердина 18 січня 2024
Королева-консорт Великої Британії Камілла приїхала до шотландського Абердина 18 січня 2024. Фото Getty Images

Дружина короля Британії ретельно виконує королівські обов’язки, поки той лікується

Дружина короля Великої Британії Чарльза III, 76-річна Камілла продовжує виконувати королівські обов’язки як член великої монаршої родини. Разом із чоловіком вона була коронована 6 травня 2023 року.

У четвер, 18 січня, Камілла відвідала шотландське містечко Абердин. Офіційна зустріч відбулася на честь відкриття нового куточка "Безпечний простір" у місцевій Художній галереї. Він створений для підтримки тим, хто страждає від домашнього насильства.

Королева-консорт Британії відвідала галерею в елегантному зимовому образі. Для заходу Камілла обрала пальто довжини міді коричневого кольору та в клітку, білий шарфик у кавових плямах та довгі замшеві чоботи чорного кольору.

королева камілла з дітьми
Фото: Getty Images

Свій аутфіт дружина Чарльза ІІІ завершила трьома аксесуарами. В Абердин Камілла приїхала з невеликою чорною сумкою, у темних рукавичках і квадратною брошкою з коштовним камінням.

королева камілла в пальто
Фото: Getty Images

Варто додати, що деякий час Камілла виконуватиме свої королівські обов’язки без компанії 75-річного короля. Річ у тому, що у Чарльза III була виявлена доброякісна пухлина простати, передає bbc. Наступного тижня чоловік збирається лягти до лікарні на лікування.

королева камілла зачіска
Фото: Getty Images

Звістка про стан здоров’я монарха надійшла незабаром після того, як стало відомо, що принцеса Уельська Кейт Міддлтон проходить лікування в лікарні після операції в черевній порожнині.

Один з останніх публічних виходів Кейт Міддлтон відбувся у грудні минулого року. Тоді всі члени британської королівської родини відвідали різдвяну церковну службу у селищі Сандрінгам.