Зі смаком: 61-річна Джоді Фостер показала, як стильно носити чорний костюм (фото)

Читать на русском
Автор
Джоді Фостер на церемонії вручення премії Critics Choice Awards 2024
Джоді Фостер на церемонії вручення премії Critics Choice Awards 2024. Фото Getty Images

Зірка хорору "Мовчання ягнят" віддає перевагу стриманому та вишуканому стилю одягу

Зірка четвертого сезону серіалу "Справжній детектив", американська актриса Джоді Фостер, яка більшості українських глядачів знайома за роллю молодої курсантки Академії ФБР Кларіси Старлінг у легендарному фільмі жахів "Мовчання ягнят", продовжує підкорювати численних шанувальників простими, але стильними рішеннями у своїх образах.

61-річна знаменитість стала зірковою гостею вечірнього шоу з американським коміком та ведучим Джиммі Феллоном — The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Зйомки 11 сезону програми відбулися у середу, 17 січня.

Джоді Фостер вийшла на сцену до глядачів у стриманому костюмі чорного кольору. Варто зазначити, що навіть на світських заходах актриса часто з’являється в однотонних вбраннях, чоловічих костюмах брючних, завжди вибираючи прості силуети.

Свій вечірній лук зірка доповнила чорними туфлями з гострим носком та підборами середньої довжини. Фостер, якій точно не даси 60 років, була на зустрічі з Феллоном позитивною та доброзичливою. Вона багато сміялася та активно входила в контакт із глядачами із зали.

джоді фостер
Фото: Getty Images
джоді фостер в костюмі
Фото: Getty Images

Раніше ми писали про нестаріючу і стильну Дженніфер Еністон. 54-річна актриса побувала на церемонії вручення нагород, де були присутні практично всі переможці "Золотого глобуса 2024": від зірки "Оппенгеймера" Кілліана Мерфі до зірки "Вбивць квіткового місяця" Леонардо Ді Капріо та Марго Роббі з "Барбі".