Не тільки боксер: Олександр Усик написав пісню для українського виконавця (відео)

Читати російською
Автор

Олександр Усик вже не вперше показує себе як творчу особистість

Олімпійський чемпіон, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі українець Олександр Усик здивував фанів ще в лютому минулого року новим талантом. А тепер стало відомо, що він став співавтором пісні.

Максим Дерев’янчук (DREVO) зняв кліп на пісню, співавтором якої став Олександр Усик. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Пісня має назву "Терпи, козак". В лютому минулого року Олександр Усик написав вірш про українського воїна. Цей твір і став основою для пісні виконавця DREVO. Соліст поділився, як довго тривала робота над піснею. Ми працювали над піснею 3 місяці. Дякую всім за підтримку",– сказав DREVO.

Коментатори поділилися на два табори: одні почали підтримувати виконавця і боксера інші — засуджувати Усика за те, що той не воює. Однак все ж добро перемагає і більшість підписників радіють за такі прояви творчості.

instagram.com/drevo_official
instagram.com/drevo_official

Зазначимо, що зараз Олександр Усик знаходиться в Іспанії. Він готується до поєдинку з Тайсоном Ф’юрі, що відбудеться 17 лютого у Саудівській Аравії.