Не тільки боксер: Олександр Усик написав пісню для українського виконавця (відео)

Читать на русском
Автор
Олександр Усик не перестає дивувати своєю творчістю
Олександр Усик не перестає дивувати своєю творчістю. Фото instagram.com/usykaa

Олександр Усик вже не вперше показує себе як творчу особистість

Олімпійський чемпіон, чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі українець Олександр Усик здивував фанів ще в лютому минулого року новим талантом. А тепер стало відомо, що він став співавтором пісні.

Максим Дерев’янчук (DREVO) зняв кліп на пісню, співавтором якої став Олександр Усик. Про це він розповів на своїй сторінці в Instagram.

Пісня має назву "Терпи, козак". В лютому минулого року Олександр Усик написав вірш про українського воїна. Цей твір і став основою для пісні виконавця DREVO. Соліст поділився, як довго тривала робота над піснею. Ми працювали над піснею 3 місяці. Дякую всім за підтримку",– сказав DREVO.

Коментатори поділилися на два табори: одні почали підтримувати виконавця і боксера інші — засуджувати Усика за те, що той не воює. Однак все ж добро перемагає і більшість підписників радіють за такі прояви творчості.

Зазначимо, що зараз Олександр Усик знаходиться в Іспанії. Він готується до поєдинку з Тайсоном Ф’юрі, що відбудеться 17 лютого у Саудівській Аравії.