Дуа Ліпа в ефектній сукні з паєток засвітилася на прем’єрі фільму з Генрі Кавіллом (фото)

Читати російською
Автор

Співачка засліпила всіх ефектним вбранням

Популярна британська співачка Дуа Ліпа, яка нещодавно вразила простим, але стильним образом на популярному телешоу, викликала фурор у Лондоні на світовій прем’єрі фільму "Аргайл". Як виявилося, красуня зіграла у цій стрічці одну з ролей. Прем’єра фільму відбулася у центрі Лондона, а на захід зібралося багато зіркових гостей, серед яких були й виконавці ролей.

Так, на фото Дуа Ліпа позує із виконавцем головної ролі шпигунського комедійного бойовика Генрі Кавіллом. Актор відомий своєю роллю у серіалі "Відьмак".

Фото: Getty Images /Getty Images

Співачка Дуа Ліпа сяяла на червоній доріжці прем’єри в ефектній бордовій сукні до п'ят, повністю декорованій сяючими паєтками. Наряд підкреслив струнку фігуру та витончені плечі красуні. Її волосся насиченого бордового відтінку дуже гармоніювало з сукнею, а на обличчі був яскравий макіяж з акцентом на очах.

Фото: Getty Images /Getty Images

Генрі Кавіл, з яким Дуа Ліпа, мабуть, потоваришувала на зйомках, теж стильно та елегантно вбрався. На ньому був темний костюм із атласною сорочкою та краваткою в тон. Особливого шарму образу додавали атласні лацкани на піджаку.

Фото: Getty Images /Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, дочка Моніки Белуччі та Венсана Касселя захопила красою на Paris Fashion Week. 19-річна красуня просто виграла генетичну лотерею.