Дуа Ліпа в ефектній сукні з паєток засвітилася на прем’єрі фільму з Генрі Кавіллом (фото)

Читать на русском
Автор
851
Дуа Ліпа та Генрі Кавілл активно позували фотографам на прем’єрі "Аргайл"
Дуа Ліпа та Генрі Кавілл активно позували фотографам на прем’єрі "Аргайл". Фото Getty Images

Співачка засліпила всіх ефектним вбранням

Популярна британська співачка Дуа Ліпа, яка нещодавно вразила простим, але стильним образом на популярному телешоу, викликала фурор у Лондоні на світовій прем’єрі фільму "Аргайл". Як виявилося, красуня зіграла у цій стрічці одну з ролей. Прем’єра фільму відбулася у центрі Лондона, а на захід зібралося багато зіркових гостей, серед яких були й виконавці ролей.

Так, на фото Дуа Ліпа позує із виконавцем головної ролі шпигунського комедійного бойовика Генрі Кавіллом. Актор відомий своєю роллю у серіалі "Відьмак".

Дуа Ліпа
Фото: Getty Images

Співачка Дуа Ліпа сяяла на червоній доріжці прем’єри в ефектній бордовій сукні до п'ят, повністю декорованій сяючими паєтками. Наряд підкреслив струнку фігуру та витончені плечі красуні. Її волосся насиченого бордового відтінку дуже гармоніювало з сукнею, а на обличчі був яскравий макіяж з акцентом на очах.

Дуа Ліпа, прем’єра фільму
Фото: Getty Images

Генрі Кавіл, з яким Дуа Ліпа, мабуть, потоваришувала на зйомках, теж стильно та елегантно вбрався. На ньому був темний костюм із атласною сорочкою та краваткою в тон. Особливого шарму образу додавали атласні лацкани на піджаку.

Генрі Кавіл
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, дочка Моніки Белуччі та Венсана Касселя захопила красою на Paris Fashion Week. 19-річна красуня просто виграла генетичну лотерею.