Ніхто не очікував: тяжкохвора Селін Діон у сукні Valentino зірвала овації на "Греммі" (фото)

Читати російською
Автор

55-річна співачка, яка бореться з неврологічним розладом, уникала публічності останні пару років

Відомі артисти не застраховані від тяжких захворювань. Згадати хоча б українку Катерину Тишкевич, яка страждає на сильні головні болі, або Брюса Вілліса, який хворіє на складну форму деменції. До цього списку увійшла і 55-річна канадська співачка Селін Діон, яка за останні кілька років вперше з’явилася на світському заході.

У 2022 році артистка оголосила, що лікарі діагностували у неї синдром м’язової скутості — вкрай рідкісний неврологічний розлад, що вражає нервову систему, зокрема головний та спинний мозок. Це захворювання невиліковне.

У неділю, 4 лютого, виконавиця хіта My Heart Will Go On несподівано для всіх з’явилася на церемонії вручення музичної премії "Греммі", яка у 2024 році проходила у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Артистка вийшла на сцену у супроводі чоловіка, який тримав Селін за руку.

55-річна Діон виглядала дуже гарно. Для заходу вона вибрала довгу до підлоги блідо-рожеву сукню від Valentino, а зверху накинула помаранчеве пальто, створене легендарним стилістом Лоу Роучем.

Фото: Getty Images

Співачка отримала величезні овації публіки. На сцені вона вручила Тейлор Свіфт нагороду "Альбом року" за пісню Midnights, що стало четвертою перемогою Свіфт у цій категорії.

Фото: Getty Images

Оскільки Селін Діон була поза увагою довгий час, її сестра Клодетт Діон регулярно інформувала шанувальників про стан виконавиці. У грудні 2023 року Клодетт повідомила, що розлад вплинув на здатність Селін ходити та співати, що призвело до припинення всіх живих виступів та запланованих турів.

Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, що переможниця "Євробачення 2016" Джамала вагітна. Українська співачка скоро стане мамою втретє.