Ніхто не очікував: тяжкохвора Селін Діон у сукні Valentino зірвала овації на "Греммі" (фото)

Читать на русском
Автор
854
Канадська співачка Селін Діон вийшла на сцену "Греммі 2024"
Канадська співачка Селін Діон вийшла на сцену "Греммі 2024". Фото Getty Images

55-річна співачка, яка бореться з неврологічним розладом, уникала публічності останні пару років

Відомі артисти не застраховані від тяжких захворювань. Згадати хоча б українку Катерину Тишкевич, яка страждає на сильні головні болі, або Брюса Вілліса, який хворіє на складну форму деменції. До цього списку увійшла і 55-річна канадська співачка Селін Діон, яка за останні кілька років вперше з’явилася на світському заході.

У 2022 році артистка оголосила, що лікарі діагностували у неї синдром м’язової скутості — вкрай рідкісний неврологічний розлад, що вражає нервову систему, зокрема головний та спинний мозок. Це захворювання невиліковне.

У неділю, 4 лютого, виконавиця хіта My Heart Will Go On несподівано для всіх з’явилася на церемонії вручення музичної премії "Греммі", яка у 2024 році проходила у Лос-Анджелесі, Каліфорнія. Артистка вийшла на сцену у супроводі чоловіка, який тримав Селін за руку.

55-річна Діон виглядала дуже гарно. Для заходу вона вибрала довгу до підлоги блідо-рожеву сукню від Valentino, а зверху накинула помаранчеве пальто, створене легендарним стилістом Лоу Роучем.

Селін діон у сукні
Фото: Getty Images

Співачка отримала величезні овації публіки. На сцені вона вручила Тейлор Свіфт нагороду "Альбом року" за пісню Midnights, що стало четвертою перемогою Свіфт у цій категорії.

селін діон у пальто
Фото: Getty Images

Оскільки Селін Діон була поза увагою довгий час, її сестра Клодетт Діон регулярно інформувала шанувальників про стан виконавиці. У грудні 2023 року Клодетт повідомила, що розлад вплинув на здатність Селін ходити та співати, що призвело до припинення всіх живих виступів та запланованих турів.

селін діон на сцені Греммі 2024
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" писав, що переможниця "Євробачення 2016" Джамала вагітна. Українська співачка скоро стане мамою втретє.