Вперше на публіці: 75-річний король Чарльз ІІІ відвідав церкву після операції на простаті (фото)

Читать на русском
Автор
Король Чарльз ІІІ з дружиною Каміллою відвідали церкву Святої Марії Магдалини у маєтку Сандрінгем 4 лютого 2024 року
Король Чарльз ІІІ з дружиною Каміллою відвідали церкву Святої Марії Магдалини у маєтку Сандрінгем 4 лютого 2024 року. Фото Getty Images

Папараці "підловили" монарха разом з 76-річною дружиною Каміллою

Британський король Чарльз ІІІ відвідав недільну церковну службу під час свого першого публічного виходу після лікування збільшеної простати. 75-річного монарха прооперували ще 26 січня у лондонській клініці.

Папараці "підловили" Чарльз разом з його 76-річною дружиною Каміллою 4 лютого, коли ті йшли до церкви Святої Марії Магдалини в англійському маєтку Сандрінгем, що у графстві Норфолк. Помітивши фотографів, члени королівської родини помахали їм слідом на камери.

Через тиждень після операції, корекційної процедури, король порадував своїх підданих здоровим виглядом. Чоловік був у гарному настрої, багато посміхався, зокрема коли спілкувався зі священником у білому оздобленні.

король чарльз та камілла
Фото: Getty Images

Для цього заходу Чарльз ІІІ вибрав довге коричневе пальто та сірий костюм. Цього дня він трохи спирався на парасольку, як і Камілла. Королева-консорт відвідала церкву у пальті темно-фіолетового кольору, у хутряній шапці та з невеликою чорною сумочкою.

король чарльз 3 і королева камілла в пальто
Фото: Getty Images
королева камілла в капелюшку
Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що за відсутності чоловіка у січні королева Камілла продовжила виконувати королівські обов’язки. Нещодавно дружина Чарльза відвідала галерею у лаконічному образі.