"Барбі середніх років": Кейт Бланшетт з величезним бантом на голові постібалась над Марго Роббі (фото)

Читати російською
Автор

На саму церемонію зірка "Тора" прийшла у стильному аутфіті

Голлівудська актриса Кейт Бланшетт розсмішила публіку, коли вийшла на сцену церемонії вручення премії AACTA Awards 2024 (Австралійська академія кіно та телевізійних мистецтв). З’явившись перед колегами, Бланшетт у безглуздому рожевому костюмі постібалась над Марго Роббі, яка набула ще більшої популярності, знявшись у фільмі "Барбі" — номінанті на Оскар 2024.

У суботу, 10 лютого, в австралійському місті Голд-Кост у HOTA (Дім мистецтв) Марго Роббі отримала з рук Кейт нагороду AACTA Trailblazer ("Першовідкривач"). Зірка "Тора" вручила статуетку актрисі у яскраво-рожевій сукні та з великим бантом на голові, назвавшись зі сцени "Барбі середніх років".

"Якщо ви запитали мене, хто був моїм улюбленим актором у дитинстві, я завжди відповідала і завжди буду — Кейт Бланшетт", — сказала зірка "Барбі", прийнявши від Бланшетт золоту статуетку.

Фото: Getty Images

Все ж таки на саму церемонію Кейт приїхала не в цьому кумедному вбранні, а в стильному образі. Червоною доріжкою 54-річна актриса пройшлась у чорно-золотому комбінезоні з довгим рукавом на правій руці. Завершила лук знаменитість гострими чорними туфлями на підборах.

Фото: Getty Images

Сама 33-річна Марго Роббі прибула на захід зі своїм чоловіком, британським кінопродюсером Томом Акерлі. Перед фотографами подружжя позувало в елегантних образах: актриса була в довгій блискучій сукні срібного кольору, а Том — у темному костюмі, білій сорочці та краватці.

Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що фільм "Барбі" став претендентом на головну премію у номінації "Найкращий фільм". Конкурентом картини став "Оппенгеймер" та ще вісім стрічок.