"Барбі середніх років": Кейт Бланшетт з величезним бантом на голові постібалась над Марго Роббі (фото)

Читать на русском
Автор
Кейт Бланшетт розсмішила Марго Роббі, вручаючи премію 10 лютого
Кейт Бланшетт розсмішила Марго Роббі, вручаючи премію 10 лютого. Фото Getty Images

На саму церемонію зірка "Тора" прийшла у стильному аутфіті

Голлівудська актриса Кейт Бланшетт розсмішила публіку, коли вийшла на сцену церемонії вручення премії AACTA Awards 2024 (Австралійська академія кіно та телевізійних мистецтв). З’явившись перед колегами, Бланшетт у безглуздому рожевому костюмі постібалась над Марго Роббі, яка набула ще більшої популярності, знявшись у фільмі "Барбі" — номінанті на Оскар 2024.

У суботу, 10 лютого, в австралійському місті Голд-Кост у HOTA (Дім мистецтв) Марго Роббі отримала з рук Кейт нагороду AACTA Trailblazer ("Першовідкривач"). Зірка "Тора" вручила статуетку актрисі у яскраво-рожевій сукні та з великим бантом на голові, назвавшись зі сцени "Барбі середніх років".

"Якщо ви запитали мене, хто був моїм улюбленим актором у дитинстві, я завжди відповідала і завжди буду — Кейт Бланшетт", — сказала зірка "Барбі", прийнявши від Бланшетт золоту статуетку.

кейт бланшетт у сукні
Фото: Getty Images

Все ж таки на саму церемонію Кейт приїхала не в цьому кумедному вбранні, а в стильному образі. Червоною доріжкою 54-річна актриса пройшлась у чорно-золотому комбінезоні з довгим рукавом на правій руці. Завершила лук знаменитість гострими чорними туфлями на підборах.

кейт бланшетт у костюмі
Фото: Getty Images

Сама 33-річна Марго Роббі прибула на захід зі своїм чоловіком, британським кінопродюсером Томом Акерлі. Перед фотографами подружжя позувало в елегантних образах: актриса була в довгій блискучій сукні срібного кольору, а Том — у темному костюмі, білій сорочці та краватці.

марго роббі том акерлі
Фото: Getty Images

Раніше ми писали, що фільм "Барбі" став претендентом на головну премію у номінації "Найкращий фільм". Конкурентом картини став "Оппенгеймер" та ще вісім стрічок.