Росіянка Ірина Шейк в одязі українського дизайнера з’явилась у Vogue: що відповів бренд (фото)

Читать на русском
Автор
592
Ірина Шейк мовчить про війну
Ірина Шейк мовчить про війну. Фото instagram.com/irinashayk/

40 відомих жінок зобразили на обкладинці Vogue

Нещодавно співачка Тейлор Свіфт стала переможницею у номінації "Людина року" за версією журналу Time, що викликало хвилю обговорення. Інший скандал спровокував британський Vogue, який зняв 40 відомих жінок для нової обкладинки, серед яких була росіянка Ірина Шейк в одязі українського бренду.

На сторінці в Instagram виклали відповідне фото, де серед зірок, які опинилися на обкладинці, — Дуа Ліпа, Кара Делевінь, Аня Тейлор-Джой, Опра Вінфрі, Сальма Хаєк, Наомі Кемпбел, Майлі Сайруз. Так вирішили повідомити про вихід останнього номера під керівництвом Едварда Еннінфула.

Vogue
Відомі жінки на обкладинці Vogue

"Коли виникла ідея обкладинки, було лише одне питання: чи зможуть 40 найбільш затребуваних і благословенних жінок на землі зібратися в одній студії на Манхеттені в один день у грудні, аби зробити один спільний знімок?" — йдеться в повідомленні.

Росіянка Ірина Шейк, яка була в бра українського бренду ZHILYOVA, також була серед зіркових жінок. Це спричинило хвилю критики.

Команда Культурніої Прачечної поцікавилася, як таке могло трапитись. Представники бренду ZHILYOVA відповіли, що нічого про це не знали.

Скріншот
Бренд ZHILYOVA відповів, чому росіянка сфотографувалася у журналі у їхньому одязі

"На жаль, зйомки проходять в абсолютному секреті, і команда журналу не повідомляє, для кого саме буде використано айтеми бренду", — відповіли в ZHILYOVA, наголосивши, що нічого не знали про плани Ірини Шейк.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що відомий індійський дизайнер Рахул Мішра в Парижі представив незвичайну колецію одягу. Майже всі вечірні сукні дизайнера прикрашені дивовижними комахами та земноводними.