Екс-дружина Позитива та найкраща подруга Каменських Анна Андрійчук вдруге вийшла заміж: фото нареченої

Читати російською
Автор

Анна Андрійчук поділилася весільними кадрами

Відома українська дизайнерка і колишня дружина виконавця Позитива Анна Андрійчук вдруге вийшла заміж. Хто став обранцем найкращої подруги Насті Каменських наразі не відомо.

На своїй сторінці в Instagram Анна опублікувала чарівні чорно-білі фотографії, на яких постала у весільній сукні. Дівчина красиво позувала фотографу, прикриваючись довгою прозорою фатою. Видно, що весільна сукня з відкритим декольте та розрізом на нозі, чудово сіла по стрункій фігурі, підкреслюючи витончені вигини нареченої.

При цьому нареченого поряд із розкішною нареченою немає. Схоже, Аня вирішила не розкривати особистість обранця. А ось про весілля повідомила саме на День закоханих.

У підписі до публікації Анна Андрійчук написала одне слово: "Revelation", що перекладається як "Откровення".

Зазначимо, що Анна Андрійчук понад 10 років була у стосунках (8 із яких в офіційному шлюбі) із відомим виконавцем Олексієм Завгороднім (Позитив). У 2020 році пара заявила про розлучення, хоча вже до цього рік не жила разом, дітей у них немає.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Позитив розповів про свою нову кохану через рік після розлучення. Вона не із шоу-бізнесу.