Позитив висловився про лакшері-відпочинок Ксенії Мішиної та Анни Трінчер на островах

Читать на русском
Автор
Олексій Завгородній вважає, що не можна хизуватися відпочинком під час війни
Олексій Завгородній вважає, що не можна хизуватися відпочинком під час війни. Фото https://www.instagram.com/positiff/

Артист поділився своєю думкою про відпочинок під час війни

Відомий український виконавець та колишній соліст "Время и Стекло" Positiff (Олексій Завгородній), який нещодавно розповів про свою нову кохану через рік після розлучення, тепер висловився, що думає про зірок, які відпочивають за кордоном під час війни. За словами артиста, він їх не засуджує, однак є нюанси.

Ні для кого не секрет, що українські зірки навіть під час війни відпочивають на закордонних курортах, проте деякі з них особливо вихваляються своїми подорожами. Так, наприклад, актриса Ксенія Мішина у січні вирушила із сином до Таїланду, а співачка Анна Трінчер засмагає на пляжах Балі та активно показували це у соцмережах. Як розповів Positiff в інтерв’ю Obozrevatel, він не засуджує відпочинок зірок, якщо це в рамках закону. Однак вважає, що хизуватися цим не варто.

Анна Трінчер, Ксенія Мішина
Анна Трінчер та Ксенія Мішина на відпочинку за кордоном

"Це особиста справа кожного. Не засуджую, якщо це не порушує закон. Але мені ділитися таким складно", — висловився Олексій Завгородній.

За його словами, він не дозволяє собі навіть показувати в соцмережах, що любить готувати і робить це регулярно, адже міг би.

Олексій Завгородній, Позитив
Фото: https://www.instagram.com/positiff/

Також Positiff прокоментував недавній скандал із відпочинком на Мальдівах блогерки Тані Пренткович із її чоловіком Андрієм Гонковським, який виїхав за кордон під виглядом волонтера.

"Ніколи не підтримаю, якщо хтось із моїх близьких їздитиме на відпочинок, прикриваючись волонтерством. На щастя, всі мої друзі та знайомі – супер волонтери", — сказав виконавець.

Раніше "Телеграф" розповідав, що допомога армії – не виправдання. На скандал із блогеркою на Мальдівах відреагували у РНБО.