Екс-дружина Позитива та найкраща подруга Каменських Анна Андрійчук вдруге вийшла заміж: фото нареченої

Читать на русском
Автор
722
Анна Андрійчук та Позитив були у шлюбі 8 років
Анна Андрійчук та Позитив були у шлюбі 8 років. Фото https://www.instagram.com/annchuk/

Анна Андрійчук поділилася весільними кадрами

Відома українська дизайнерка і колишня дружина виконавця Позитива Анна Андрійчук вдруге вийшла заміж. Хто став обранцем найкращої подруги Насті Каменських наразі не відомо.

На своїй сторінці в Instagram Анна опублікувала чарівні чорно-білі фотографії, на яких постала у весільній сукні. Дівчина красиво позувала фотографу, прикриваючись довгою прозорою фатою. Видно, що весільна сукня з відкритим декольте та розрізом на нозі, чудово сіла по стрункій фігурі, підкреслюючи витончені вигини нареченої.

Анна Андрійчук вийшла заміж

При цьому нареченого поряд із розкішною нареченою немає. Схоже, Аня вирішила не розкривати особистість обранця. А ось про весілля повідомила саме на День закоханих.

У підписі до публікації Анна Андрійчук написала одне слово: "Revelation", що перекладається як "Откровення".

Анна Андрійчук

Зазначимо, що Анна Андрійчук понад 10 років була у стосунках (8 із яких в офіційному шлюбі) із відомим виконавцем Олексієм Завгороднім (Позитив). У 2020 році пара заявила про розлучення, хоча вже до цього рік не жила разом, дітей у них немає.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Позитив розповів про свою нову кохану через рік після розлучення. Вона не із шоу-бізнесу.