У лавандовій сукні: 40-річна Емілі Блант показала плечі на вечірці Chanel (фото)

Читати російською
Автор

Номінантка на "Оскар 2024" продемонструвала своє гламурне почуття стилю

Британська актриса Емілі Блант, яка цього року претендує на перемогу в номінації "Оскара" як "найкраща актриса другого плану", з’явилася на світській вечірці Charles Finch & CHANEL — так званий захід, який щорічно влаштовується перед врученням премії BAFTA, на яку, до речі, також претендує український документальний фільм "20 днів у Маріуполі"

Вечірка відбулася у Лондоні у суботу, 17 лютого. 40-річна Блант одягла з цієї нагоди розкішну лавандову атласну сукню з відкритими плечима.

Доповнила свій образ знаменитість бежевими босоніжками на високому підборі з відкритим носком та сумочкою-клатчем із рожевого золота. Також вибір Емілі впав на золоті прикраси, зокрема довгі сережки, масивний ланцюжок та позолочені браслети, які сяяли на обох руках.

Фото: Getty Images

Також палець зірки прикрашала обручка — подарунок чоловіка актриси, режисера та продюсера Джона Кразінські. У грудні подружжя разом відвідало музей Американської кіноакадемії.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Емілі Блант зіграла в "Оппенгеймері" дружину головного героя, якого втілив ірландець Кілліан Мерфі. Минулого року на головній прем’єрі фільму у Лондоні весь акторський склад картини зібрався на червоній доріжці.