У лавандовій сукні: 40-річна Емілі Блант показала плечі на вечірці Chanel (фото)

Читать на русском
Автор
555
Емілі Блант відвідала зірковий захід у Лондоні
Емілі Блант відвідала зірковий захід у Лондоні. Фото Getty Images

Номінантка на "Оскар 2024" продемонструвала своє гламурне почуття стилю

Британська актриса Емілі Блант, яка цього року претендує на перемогу в номінації "Оскара" як "найкраща актриса другого плану", з’явилася на світській вечірці Charles Finch & CHANEL — так званий захід, який щорічно влаштовується перед врученням премії BAFTA, на яку, до речі, також претендує український документальний фільм "20 днів у Маріуполі"

Вечірка відбулася у Лондоні у суботу, 17 лютого. 40-річна Блант одягла з цієї нагоди розкішну лавандову атласну сукню з відкритими плечима.

Доповнила свій образ знаменитість бежевими босоніжками на високому підборі з відкритим носком та сумочкою-клатчем із рожевого золота. Також вибір Емілі впав на золоті прикраси, зокрема довгі сережки, масивний ланцюжок та позолочені браслети, які сяяли на обох руках.

емілі блант у сукні
Фото: Getty Images

Також палець зірки прикрашала обручка — подарунок чоловіка актриси, режисера та продюсера Джона Кразінські. У грудні подружжя разом відвідало музей Американської кіноакадемії.

емілі блант макіяж
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що Емілі Блант зіграла в "Оппенгеймері" дружину головного героя, якого втілив ірландець Кілліан Мерфі. Минулого року на головній прем’єрі фільму у Лондоні весь акторський склад картини зібрався на червоній доріжці.