Королева Нідерландів відвідала українських воїнів у реабілітаційному центрі (фото)

Читать на русском
Автор
Королева Нідерландів Максима Новина оновлена 25 березня 2024, 19:56
Королева Нідерландів Максима. Фото instagram.com/koninklijkhuis

У Нідерландах військові отримують професійну допомогу, яка в Україні доступна не всім

Чимало українських військових, які втратили кінцівки на фронті, отримують професійну допомогу за межами України. Нещодавно королева Нідерландів Максима зустрілася з пораненими українськими воїнами, які відновлюють свої сили.

Монарх відвідала військовий реабілітаційний центр Аарденбург у Дорні, щоб вселити оптимізм та підтримати українських героїв, які проходять ретельне лікування. На офіційній сторінці Королівського дому в Instagram йдеться про те, що в Нідерландах реабілітуються поранені українські воїни, які мають складні хвороби, відновлюються після нещасного випадку, операцій або інсульту.

Українські бійці
В Нідерландах лікуються військові, які мають важкі хвороби

У реабілітаційному центрі вони отримують професійну допомогу, яку в Україні лікарі не можуть надати всім. Максима вислухала історії військових, оцінила методику лікування та догляду, якої дотримуються лікарі.

Королева Максима
Максима поспілкувалася з військовими та персоналом клініки

Королеві показали різні варіанти протезів, які виділяють пораненим для самостійного підйому та тренування ходьби. Максима також поспілкувалася з персоналом, лікарями та іншими пацієнтами центру.

Додамо, що нещодавно король Нідерландів Віллем-Олександр відвідав навчання українських бійців в таборі в Англії.

Тренування українських воїнів

Раніше "Телеграф" писав, що в ЗСУ критична нестача бойових медиків. Недотримання стандартів тактичної медицини призводить до підвищеного ризику в рятувальних місіях на фронті.