Кличко відкрив рух недоробленим новим шляхопроводом у Києві (фото)

Читать на русском
Автор
Новина оновлена 20 травня 2024, 13:12

На шляхопроводі також встановлять нові зупинки громадського транспорту і змонтують контактну мережу тролейбуса

У понеділок, 20 травня, в Києві на Оболоні відкрили рух новим шляхопроводом — проїзд вулицею Полярною естакадою через Богатирську. Роботи на цьому об’єкті стартували у червні 2023 року.

Будівельники в стислий термін встигли встановити опори шляхопроводу. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Так, довжина нового шляхопроводу по вулиці Полярній естакадою через Богатирську становить 125 метрів. Будівельники в стислий термін встановили тут опори та змонтували 72 балки прогонових будов. Також було облаштовано підземний пішохідний перехід та встановлено сучасне освітлення.

Як і на всіх нових об’єктах, тут облаштують велодоріжки.

Новий шляхопровід на Оболоні
Рух було запущено 20 травня
На відкритті був присутній мер Києва Кличко

"Повністю завершити роботи на об’єкті — відкрити рух зі зʼїздами зі шляхопроводу — плануємо до осені цього року. А також відремонтувати підходи до розв’язки, — ділянки дороги, в тому числі на Богатирській. Встановити пандуси підземного переходу", — повідомив Кличко.

Встановлять на об'єкті й нові зупинки громадського транспорту, а також здійснять монтаж контактної мережі тролейбуса та благоустрій території.

"Ми робимо все можливе, щоб забезпечити життєдіяльність міста та комфорт мешканців. Оновлюємо дороги, розв'язки та мости там, де це конче необхідно", — резюмував мер Києва.

Новий шляхопровід на Оболоні

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що в Києві з озера дістали легковик, який пролежав на дні більше тижня. Розслідуванням деталей інциденту займаються правоохоронці. Їм належить встановити причини та обставини, завдяки яким автомобіль опинився на дні озера.