"Тепер нехай збирає свої трусіки і на передову!": українці бурхливо відреагували на вибачення Пренткович

Читати російською
Автор

Українці не стали мовчати після вибачень блогерки

Блогерка з 1 мільйоном підписників у Instagram Таня Пренткович, яка виправдовувала свого чоловіка Андрія Гонковського, який їхав як волонтер до Польщі, але опинився на Мальдівах, написала пост із вибаченнями. Проте реакція українців була миттєвою.

У своєму посту в Instagram Таня Пренткович заявила, що усвідомила помилку і приносить вибачення.

"Ми повністю розуміємо, що припустилися помилки і розуміємо масштаб проблеми! Морально ми вчинили неправильно стосовно інших людей і родин і щиро приносимо за це вибачення", — написала Пренткович.

Проте більшість українців не приймають таких вибачень. Причому багато хто наголошує, що обурює не сам факт відпочинку сім’ї на Мальдівах, а обман, який влаштувала Пренткович із цієї події.

Як відомо, спочатку блогерка скаржилася у сторіс, як важко подорожувати на відпочинок одній з дітьми, тоді як насправді вона була там із коханим і намагалася це приховати від фоловерів. А коли стало відомо, що Андрій Гонковський мандрував разом із сім’єю, перетинаючи кордон, як волонтер, Таня Пренткович почала його виправдовувати.

Користувачі соцмережі не стали мовчати і висловилися у коментарях під постом з вибаченнями Пренкович:

  • Ви, мабуть, до кінця і не зрозуміли, що суть не в Мальдівах. Прикро, що ви піз**ли всім. Розповідали, як важко самій подорожувати, наголошували на тому, що Ви самі і т.д. Вішали локшину на вуха такій аудиторії. І як вірити вашим словам надалі?
  • Порушення закону – це порушення закону, емоції тут не важливі. Як дружина військовослужбовця, як волонтер, вимагаю відповідальності за законом. Все інше, гарні слова – зайве.
  • Пропоную всім відписатися, тоді і може справді будуть зроблені висновки! А так це пусті слова!
  • Ви не змусили нас погано думати про волонтерів та бізнеси. Ви змусили нас погано думати про вас
  • З літніми речами? В Польщу? Взимку? Таня, ви ідіотами нас вважаєте?
  • Повірте, всім нормальним людям байдуже, де ви відпочиваєте та коли. Брехня – це те, що всім набридло. Перевага та цинізм – а це те, що завжди з Вами!
  • Відпочив? Тепер нехай збирає свої трусіки і на передову! А то не їдуть назовсім, а повертаються в країну, де їх захищають ціною свого життя.
Коментарі під постом Тані Пренкович

Раніше "Телеграф" розповідав, що допомога армії — не виправдання: на скандал із блогеркою на Мальдівах відреагували у РНБО.