"Тепер нехай збирає свої трусіки і на передову!": українці бурхливо відреагували на вибачення Пренткович

Читать на русском
Автор
875
Блогерка Таня Пренкович покаялася, але не всі прийняли її вибачення
Блогерка Таня Пренкович покаялася, але не всі прийняли її вибачення. Фото https://www.instagram.com/tanyaprentkovych/

Українці не стали мовчати після вибачень блогерки

Блогерка з 1 мільйоном підписників у Instagram Таня Пренткович, яка виправдовувала свого чоловіка Андрія Гонковського, який їхав як волонтер до Польщі, але опинився на Мальдівах, написала пост із вибаченнями. Проте реакція українців була миттєвою.

У своєму посту в Instagram Таня Пренткович заявила, що усвідомила помилку і приносить вибачення.

"Ми повністю розуміємо, що припустилися помилки і розуміємо масштаб проблеми! Морально ми вчинили неправильно стосовно інших людей і родин і щиро приносимо за це вибачення", — написала Пренткович.

Проте більшість українців не приймають таких вибачень. Причому багато хто наголошує, що обурює не сам факт відпочинку сім’ї на Мальдівах, а обман, який влаштувала Пренткович із цієї події.

Як відомо, спочатку блогерка скаржилася у сторіс, як важко подорожувати на відпочинок одній з дітьми, тоді як насправді вона була там із коханим і намагалася це приховати від фоловерів. А коли стало відомо, що Андрій Гонковський мандрував разом із сім’єю, перетинаючи кордон, як волонтер, Таня Пренткович почала його виправдовувати.

Користувачі соцмережі не стали мовчати і висловилися у коментарях під постом з вибаченнями Пренкович:

  • Ви, мабуть, до кінця і не зрозуміли, що суть не в Мальдівах. Прикро, що ви піз**ли всім. Розповідали, як важко самій подорожувати, наголошували на тому, що Ви самі і т.д. Вішали локшину на вуха такій аудиторії. І як вірити вашим словам надалі?
  • Порушення закону – це порушення закону, емоції тут не важливі. Як дружина військовослужбовця, як волонтер, вимагаю відповідальності за законом. Все інше, гарні слова – зайве.
  • Пропоную всім відписатися, тоді і може справді будуть зроблені висновки! А так це пусті слова!
  • Ви не змусили нас погано думати про волонтерів та бізнеси. Ви змусили нас погано думати про вас
  • З літніми речами? В Польщу? Взимку? Таня, ви ідіотами нас вважаєте?
  • Повірте, всім нормальним людям байдуже, де ви відпочиваєте та коли. Брехня – це те, що всім набридло. Перевага та цинізм – а це те, що завжди з Вами!
  • Відпочив? Тепер нехай збирає свої трусіки і на передову! А то не їдуть назовсім, а повертаються в країну, де їх захищають ціною свого життя.
Таня Пренткович, скандал
Коментарі під постом Тані Пренкович

Раніше "Телеграф" розповідав, що допомога армії — не виправдання: на скандал із блогеркою на Мальдівах відреагували у РНБО.